top of page

Miksi Ideakuun WIX-verkkosivut ovat oikea valinta yrityksellesi?

Ideakuu ja WIX-verkkosivut: Avaruuslaivan kyydissä kohti digitaalista menestystä


WIX: Yli 100 miljoonaa nettisivua


WIX On alusta, joka pyörittää yli 100 miljoonaa nettisivua. Se on kerännyt valtavasti käyttäjiä vuosien varrella, ja sen monipuolisuus on kiistaton. WIX:n avulla voit luoda ammattimaisia verkkosivujen ilman koodaus osaamista ja se soveltuu monenlaisten verkkosivujen tekemiseen, olipa kyseessä blogi, yrityksen verkkosivut tai verkkokauppa.


WIX:n valmiit sivupohjat ja editorit


WIX tarjoaa yli 800 valmista sivupohjaa, jotka ovat monipuolisia ja kattavat eri tyylit. Vaikka jotkut saattavat tuntua amerikkalaistyylisiltä, ovat ne muokattavissa ja voivat toimia erinomaisena lähtökohtana. WIX:n editori on markkinoiden kehittynein drag & drop -työkalu, joka tarjoaa hienosäädön mahdollisuuden.


WIX:n kuvapankki ja responsiivisuus


WIX:n editori sisältää sisäänrakennetun kuvapankin, joka yhdistää Shutterstockin ja Unsplashin, tarjoten laajan valikoiman kuvia ja videoita. Responsiivisuus on ollut haaste monille, mutta WIX on tehnyt parannuksia tällä alueella ja jatkuva kehitys on avainasemassa.


Miksi valita Ideakuu auttamaan WIX verkkosivujen kanssa?


Kuvittele, että WIX on avaruusalus, joka voi viedä sinut mihin tahansa galaksissa. Tarvitset kuitenkin kokeneen kapteenin ohjaamaan sinua. Ideakuu on tämä kapteeni. Meillä on asiantuntemus, kokemus ja ripaus huumoria, joka tekee matkastasi unohtumattoman.


Me ymmärrämme WIX:n sisältä ja ulkoa. Tiedämme sen vahvuudet ja heikkoudet. Mikä tärkeintä, me tiedämme miten hyödyntää sen parhaita puolia ja välttää mahdolliset sudenkuopat.


Ideakuun asiantuntemus ja palvelu


Kun valitset Ideakuun, saat enemmän kuin vain verkkosivut. Saat kumppanin, joka kuuntelee, neuvoo ja auttaa sinua saavuttamaan digitaaliset tavoitteesi. Meidän asiakastukemme on aina valmis auttamaan ja asiantuntemuksenne varmistaa, että saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.


WIX on voimakas työkalu, mutta kuten kaikki työkalut, se vaatii taitoa käyttää oikein. Ideakuu tarjoaa tämän taidon ja paljon muuta. Joten kun olet valmis lähtemään avaruusmatkalle digitaalisessa galaksissa, muista, että Ideakuu on kapteenisi.


header.all-comments


bottom of page