top of page
Kuun pinnalla kuvattu maisema, symboloi Google Ads -strategian valaisevaa voimaa yrityksellesi.

Syytinki-Holding Oy

Syytinki-Holding Oy valitsi Ideakuun kumppanikseen digitaalisessa matkassaan. Yhteistyömme tuloksena loimme heille Squarespace-verkkosivut ja tehostimme heidän näkyvyyttään hakukoneoptimoinnin avulla.

Tähtimatka Ideakuun kanssa

Kun Syytinki-Holding Oy otti meihin yhteyttä, heillä oli selkeä visio siitä, miltä heidän uudistetut verkkosivunsa tulisi näyttää. Me Ideakuussa otimme haasteen vastaan innolla.

 

Uudistimme heidän verkkosivunsa moderniksi ja käyttäjäystävälliseksi, samalla kun tehostimme hakukoneoptimointia, jotta heidän näkyvyytensä verkossa paranisi. 

 

On ollut ilo nähdä, kuinka Syytinki-Holding Oy on hyödyntänyt uusia työkalujaan ja kuinka tyytyväisiä he ovat olleet yhteistyöhömme.

Ideakuun tyytyväinen asiakas Syytinki-Holding Oy jolle päivitimme verkkosivut Squarespace alustalla ja paransimme hakukoneoptimointia.
Galaktinen tarve

Kun Syytinki-Holding Oy astui digitaalisen avaruuden kynnykselle, he näkivät mahdollisuuden kasvaa ja loistaa.

 

Heidän vanha sivustonsa ei enää palvellut heidän tarpeitaan eikä tavoittanut kohdeyleisöä tehokkaasti

01

Ideakuun tiimi otti haasteen vastaan. Uudistimme sivuston Squarespace-alustalla, joka toi mukanaan modernin ilmeen ja parannetun käyttäjäkokemuksen.

 

Lisäksi hakukoneoptimointi varmisti, että sivusto nousi hakutuloksissa ja tavoitti oikeat ihmiset

02

Avaruusmatkan ratkaisu

03

Tähtien tuoma
lopputulos

Uudistuksen jälkeen Syytinki-Holding Oy on kukoistanut digitaalisessa avaruudessa. He ovat saavuttaneet enemmän näkyvyyttä, saaneet positiivista palautetta ja tavoittaneet uusia asiakkaita.

 

Heidän matkansa kohti digitaalista menestystä on vasta alkanut.

bottom of page